Contact Us
Tips
Fashion
Pictures
Food
shop
Home
Blog
More
בבית שהייתי ילדה קראו לתוספת הטעימה הזאת קאשה מיט פרפלה. המקור של המתכון הוא ממזרח אירופה, כל משפחה הכינה את הכוסמת בצורה אחרת. המתכון אצלנו לא עבר מדור לדור אבל החלטתי להכין אותו בגרסה קלה יותר עם שבבי בצל במקום לטגן את הבצל עד להזהבה.
קציצות עוף עם ירקות אפויות בתנור
את התבשיל מכינים משעועית ירוקה קפואה שחוסך בזמן הבישול, רוטב עגבניות, כך שאין צורך להתעסק עם קילוף עגבניות, אין צורך לטגן את הבצל – אין צורך בשמן לטיגון. תבשיל קל, מהיר להכנה, משביע, ללא שמן, אפשר לאכול כתוספת למנה עיקרית, ליד קציצות או להכין אורז לבן ולשים את השעועית מעל האורז ועוד... כולם יאהבו גם הקטנטנים.
סלט עגבניות שרי, מוצרלה, עירית, זיתים מושחרים, שום טרי, עלי בזיליקום ועוד... בתיבול שמן זית ומלח גס. עגבניות השרי משתלבות נהדר עם כדורי גבינת מוצרלה. סלט פשוט, יפה, צבעוני וטעים, מתאים לאירוח, תוספת למנה עיקרית ולחג השבועות
מתכון לביבות קישואים קל ומהיר, מצוין עבור תוספת או חטיף
לביבות גבינה של פעם המתכון של חמתי סושה. גם קל להכנה וגם טעים ותמיד זוכה למחמאות
סלט טעים למנה ראשונה, תוספת למנה עיקרית, לכל יום וכל אירוע הסלט ממטבחה של ורה חברתי
סלט טבולי עם בורגול, עגבניות, כוסברה, בצל ועוד
ללביבות פשוטות, ונהדרות והכי חשוב טעימות מאוד שנחטפות במהירות מהצלחת ומה לעשות קצת מטוגנות .......
בכל האתרים יש טיפ: איך קולים פלפלים מבלי להתלכלך? אוהבים פלפלים קלויים, אבל לא סובלים את הטרחה והלכלוך? למה לקלף
תפוחי אדמה עגולים בתנור ברוטב שמן רגיל אבקת מרק בצל ועו....
ממליגה, דייסת התירס הרומנית
סלט מז'דרה באפייה בתנור עם אורז, עדשים והרבה בצל
מתאים לכל סלט חסה או לכל סלט ירקות קר
אוסף פרטי
a place for things i love