אני אוהבת לבשל אבל יש כמה פעולות שהם קצת מעצבנות כמו לקצוץ בצלים או לקלף שום.
לפחות עם האחרון אין לי בעיות יותר בגלל העוזרת הידידותית שלי קולפן שום מסיליקון.
נכון שבהתחלה היו לי ספקות בקשר למוצר הזה, אבל המוצר באמת נפלא וכל כך פשוט.
הדרך המפוארת לדפוק שיני שום טרי עם סכין לא נשמע לי בטוח, אז אני משתמשת עם קולפן שום מסיליקון שעובד כמו קסם ולא משאיר ריח שום על הידיים או על משטח העבודה.
השטח המחוספס יכול לקלף את הקליפה של השום על ידי שפשוף.
קולפן השום מאוד שימושי ומתאים לשימוש רב פעמי.
הוראות: מניחים את שיני השום בתוך הצינור אחרי שחותכים משיני השום את העוקץ (לא חייבים לחתוך את העוקץ לפני שמניחים בתוך הגליל). באמצעות לחץ של היד מריצים בזריזות את הגליל או מעסים תוך הפעלת לחץ על השיש עד שנשמע צליל מקמט. השום יוצא בקלות ומאפשר לנו שום מקולף טרי תוך שניות.
לקנייה אליאקספרס