Contact Us
Tips
Fashion
Pictures
Food
shop
Home
Blog
More
כרוב ממולא מבוסס על טעמים ערבים בהשראה שלי אחרי אירוח בדואי בבית בזרזיר. אורז, בשר בקר טחון, פטרוזיליה, כוסברה, שמן זית, עלי כרוב והרבה מיץ לימון ברוטב. כלים: סיר רחב ניתן לבשל את הכרוב בסיר ולהשתמש באותו סיר לתבשיל
מנה עיקרית קלה להכנה
עוף אפוי בפירורי לחם ומיונז. תערובת פשוטה וקלאסית של מיונז, פירורי לחם, שעה בתנור ב 200 מעלות וזה הכול !מנה קלה !מומלץ לילדים
טאקו הוא מאכל מקסיקני פריך מאוד, מתפצח בפה, מבולגן, כיף גדול לאכול אותו עם הידיים, אז לא פלא שהטקו להיט גדול בקרב הילדים. קל להכנה - יותר של הרכבת המנה מאשר מתכון. מנה קלה ומהירה. כל אחד בוחר את המילוי האהוב עליו וממלא לעצמו את הטאקו. האפשרויות הן אינסופיות... טעים טעים ומוכן בתוך פחות מ - 30 דקות. מתכון בריא לילדים.
גולש נקניקיות ותפוחי אדמה, ארוחה שלמה בסיר אחד. מתכון מהיר, מתכון שילדים אוהבים
קציצות בשר ברוטב עגבניות היא מנה עיקרית קלאסית. הקציצות יוצאות רכות ועסיסיות. מתכון שגם הקטנים יאהבו
קל להכין שניצלים וזמן ההכנה הוא מאוד מהיר
בחודש תשרי יש רצף של חגים מלווים בארוחות משפחתיות וחגיגיות. בין סימני החג אי שם באלף השנים האחרונות יש הנוהגים לאכל דגים אם השאלה היא האם להכין גפילטע פיש או חריימה. אצלנו בשולחן מככבים גם הגפילטע פיש וגם החריימה. החריימה הוא תבשיל דגים אדום ומשובח. בדרך כלל התבשיל חריף או פיקנטי, אבל התבשיל לא חייב להיות חריף. כמה חריף תחליטו אתם בעצמכם.
את המאפה מכינים מבצק עלים מוכן או מבצק פילאס תורכי מוכן. נשאר רק להכין את המילוי ולגלגל את הבצק המאפה מתאים לכל ארוחה אפשר להגיש את המאפה כמנת מזנון, כמנה ראשונה חגיגית, או כמנה עיקרית
מאכל טריפולטאי, העשוי מביצה המבושלת על אש קטנה עם עגבניות, בצל ופלפלים
דג הסלמון הוורדרד, שמגיע מהים הצפוני מביא עמו טעם מעודן. דג הסלמון בשרני, עשיר יותר מדגים אחרים בחומצות חלבון אומגה 3, מלא בשומנים בריאים ללב, מכיל מעט עצמות וקל לבשל על הגריל
כנפיים ברוטב טריאקי, דבש ושום
תבשיל בשר מקסיקני עם שעועית
פסטה עם מיקס פירות ים ברוטב שמנת
לפני שמתחילים סיר גדול שמתאים גם לאפייה בתנור (הסיר צריך להיות גדול יותר מנפח החומרים) אני משתמשת בסיר בקוטר 28 ס"מ נפח 11 ליטר. מומלץ לקנות לפחות סיר אחד גדול שהוא פתרון אירוח להרבה אנשים. אם קניתם סיר להכנת חמין בתנור, הסיר צריך להתאים למידות התנור. מודדים את התנור ומשאירים לפחות 5 ס"מ מרווח מלמעלה ומלמטה וקונים את הגודל המכסימלי לא את כל הסירים ניתן להכניס לתנור. קראו את הוראות היצרן, כי על פיהן תוכלו לדעת האם ידיות הסיר או המכסה, מגבילות את גובה טמפרטורת החימום בתנור שיש להשתמש בה חשוב ש
אוסף פרטי
a place for things i love