Contact Us
Tips
Fashion
Pictures
Food
shop
Home
Blog
More
בחודש תשרי יש רצף של חגים מלווים בארוחות משפחתיות וחגיגיות. בין סימני החג אי שם באלף השנים האחרונות יש הנוהגים לאכל דגים. אם השאלה היא האם להכין גפילטע פיש או חריימה. אצלנו בשולחן מככבים גם הגפילטע פיש וגם החריימה. החריימה הוא תבשיל דגים אדום ומשובח. בדרך כלל התבשיל חריף או פיקנטי, אבל התבשיל לא חייב להיות חריף. כמה חריף תחליטו אתם בעצמכם
סלט קל להכנה, מתאים כמנה ראשונה לפני מנת פסטה החומריים חייבים להיות טריים ובטמפ' החדר
סלט ביצים עם בצל ירוק ושמן זית
חרוסת עם פירות
אוסף פרטי
a place for things i love