top of page
המתכון של חמתי סושה. גם קל להכנה וגם טעים ותמיד זוכה למחמאות.
קצת קשה להפוך את הלביבות במחבת אבל הטעם מעולה!
ניתן להכפיל את כמויות החומרים.
חומרים:
250 גרם לבן (אשל או גיל), או שמנת או גבינה לבנה 5% או 9%
3 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר
ביצה אחת
קורט מלח
ניתן להוסיף 1 שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל
שמן קנולה לטיגון או כל שמן אחר שלא נשרף מהר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים (פרט לשמן) בקערה.
מחממים שמן במחבת טפלון ומטגנים בשמן עמוק על אש בינונית משני הצדדים (מאחר והעיסה נוזלית
יש ליצור לביבה במחבת בעזרת כף).
מספיגים את השמן מהלביבות בעזרת מפיות נייר.
בתאבון!
לביבות גבינה מתוקות של פעם
bottom of page